Over ons

EMA-Techniek

EMA-Techniek is de specialist in Engineering, Machinebouw en Automatisering uit de Achterhoek. Bij ons kunt u terecht voor:

Ons verhaal

Vanuit een passie voor techniek is EMA-Techniek in 2013 opgericht door Erik Berendsen. Deze stap volgde na een internationale ingenieursopleiding en meer dan 10 jaar werkervaring in de speciaalmachinebouw.

Inmiddels bestaat EMA-Techniek uit een team van 11 techneuten die verschillende expertises vertegenwoordigen: Mechanical en electrical engineering, robot- en softwareprogrammering, werkvoorbereiding en montage.
Samen werken wij aan projecten in de productie automatisering voor klanten uit verschillende branches, waaronder de automotive, food, machinebouw, hout- en metaalverwerking, de fijnmechanische industrie, elektrocomponenten assemblage en streenstrip productie.

De veelzijdigheid is wat ons werk zo leuk maakt. Wat wij het allermooist vinden is het ontwikkelen van oplossingen op maat. Dat vergt creativiteit, frisse ideeën en nauwe samenwerking. Bij EMA-Techniek vindt dat allemaal onder één dak plaats. Sinds 2022 zijn wij gevestigd in ons nieuwe en moderne bedrijfspand in Varsseveld. Dagelijks werken we met veel plezier en passie aan machinebouw, automatisering en andere technische vraagstukken

Bewezen vakmanschap

Om onze kwaliteit te kunnen garanderen is EMA-Techniek onder meer lid van:

  • MetaalUnie
  • Erkend Leerbedrijf

Vacatures

Op zoek naar een baan of stage in engineering, machinebouw en automatisering in de Achterhoek? Wij zijn met regelmaat op zoek naar techneuten en andere talenten die ons veelzijdige team kunnen ondersteunen.

Bekijk onze actuele vacatures.

Bedrijfspand van EMA-Techniek in Varsseveld, Achterhoek, expert in engineering en speciaal machinebouw.
Scroll naar boven