Toevoersystemen

EXPERTS IN TOEVOERTECHNIEK

EMA-Techniek ontwerpt en bouwt toevoersystemen voor de aanvoer en positionering van componenten. Een betrouwbaar aanvoersysteem is van cruciaal belang voor een betrouwbaar en efficiënt productieproces. En dat vraagt om maatwerk. Wij bieden oplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften, ongeacht de branche waarin u actief bent. Onze expertise strekt zich uit over diverse sectoren, waaronder de automotive, food, fijnmechanische industrie, hout- en metaalverwerking, elektrocomponenten assemblage en steenstrip productie.

Diverse aanvoertechnologieën

EMA-Techniek ontwikkelt oriënteer- en toevoersystemen voor producten van uiteenlopende materiaalsoorten en eigenschappen. Dit kunnen materialen van bijvoorbeeld kunststof of metaal zijn, klein of groot, hard of zacht, licht of zwaar, ruw of glad, schoon of vuil. Voor ieder product is een geschikte technologie beschikbaar. Toevoersystemen die wij veelvuldig toepassen zijn trilvullers en flexibele automatiseringssystemen.

Trilvullers

Trilvullers worden toegepast voor het nauwkeurig en snel oriënteren, separeren en positioneren van producten. Deze techniek is geschikt voor een grote verscheidenheid aan producten, zelfs als deze ongelijk zijn. Er zijn verschillende soorten trilvullers beschikbaar. EMA-Techniek heeft ruim ervaring in het ontwikkelen, inrichten en leveren van onder meer:

  • Trilvullers
  • Lineair transporteurs
  • Centrifugaalvullers

Flexibele aanvoersystemen

De Anyfeeder is een zeer flexibel toevoersysteem voor bulkonderdelen van verschillende afmetingen, vormen en materialen. Het is een oplossing die visiontechnology en robotica combineert en u in staat stelt eenvoudig en vaak van product te wisselen. Deze veelzijdigheid maakt het systeem uniek en zeer breed toepasbaar.

Toevoersystemen op maat

Naast trilvullers en flexibele toevoersystemen bouwen we ook lineair transporteurs, transportbanden, bunkers en separatie-units. Elk aanvoersysteem dat we ontwerpen en bouwen is uniek en afgestemd op uw specifieke vraagstuk. Bij EMA-Techniek geloven we sterk in de kracht van maatwerk!

Ons team van deskundige engineers werkt nauw met u samen om een maatwerkoplossing te creëren die uw verwachtingen overtreft. We gebruiken geavanceerde 3D-ontwerpsoftware en moderne technologieën om nauwkeurige en efficiënte systemen te realiseren. Dit kunnen stand-alone systemen zijn of oplossingen die we volledig integreren in een bestaand machinepark of montagelijn.

Contact

Zet ons aan het werk

Heeft u een aanvoersysteem op maat nodig?

Recente projecten

Bekijk hieronder een selectie van toevoersystemen die EMA-Techniek recent opleverde

Bedrijfspand van EMA-Techniek in Varsseveld, Achterhoek, expert in engineering en speciaal machinebouw.
Scroll naar boven